Lördags myss

Idag har jag haft match mott årsta tack gode gud vann vi tillslut började ass segt slut siffrorna blev 13-19 till oss tror jag jag gjorde 9 mål så jäkla stolt över mig själv typ nytt målrekord! 

sen fick jag en utvisning i sista minuterna typ ass länge sen jag fick en :/ VILKEN BUSSSE jag e
Sen fyllde nadja 14 år grattis gumman typist har jag ingen bild på henne på den här datorn synd! Anledningen till att jag var så grym var att jag gick på knark! Japp de e sant de va något rosa i min vattenflaska som förvandla mig tiill en rosa super handbollsspelar! Sen träffa jag på seiram asso ni som inte vet vem denna sköna människa e så finns hon i jordbro och e typ lokalkändis där sen e hon min kompis också hon hängde på willys med familjen som jag för att vi e lite töntig hon och jag !
efter som jag nu har lovat pappsen att städa mitt rum som ser ut som ett bombnerslag för att få gå på bio med mina kära vänner måste jag tyvär sluta nu bloggar kanske efter filmen :P   

filmen e alice i underlandet hoppas den e braplus efter som jag e så pank har jag  handlat alla godsaker som jag ska smugla in på bion haha busig jag e :)
va tvungen att skkriva de för att bevissa att jag e lite krimenel NOT!

xoxox kajsa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0