sportlov enligt i kajsasvärld

Måndag shoppade med josefin jag åkte igen älta för första gången i hela mitt liv fett stolt! va ganska tråkig liten stad. Sen var jag i nacka forum första gången jag var där oxå var jätte stort och typ inget folk. JAg ramlade runt på golvet i hm med josefin på mig såg jätte konstigt. VAr nog nära att bli utskastade där ett tag sån tur blev vi inte de.  


på bilden ser ni världens största suddigum står "for relly big mistakes" fett klockren :P

Tisdag träffa amanda
vi badade på Erikstadsbadet. Skit mysigt satt mest och hängde i bubbelpolen och en lite kille försökte ragga upp Amanda genom att trycka upp sin fot i hennes ansikte själv satt jag och mest och skratta åt henne. Den lilla mannen/figuren försökte hoppa ihop med henne men hon flyttade ifrån sluta med att hon satt i mitt knä och jag ihop pressad mellan lillagubben och någon annan snubbe trevligt...
Sen slagga jag hos henne riktigt myssigt faktist. Gick ut två timmar och köpte godis och träffa Amandas loverboy. Sluta med att vi satt på alleplan och jag tappa rösten och lg och plaska på totoaren.

Onsdag vaknade upp hos världens skönaste amanda. Vi åt frukost sen tog jag bussen hem.va typ hemma i 20 min innan jag träffa sötis Johanna och vi käkade Benny Jerrys och dansade fett fail. Efter det gick jag på träningen var grymt sköntt att träna igen var ett tag sen sist. Men vi har Annas Cup i helgen och saknar målvakt till en av matcherna så jag kommer stå var 3 år sen sist men det gåt nog bra. Efter träningen sov Josefin hos mig och vi smet ut och åt på vega barren ass naice med fettis mat mitt i veckorna. 

Torsdag tvingas ur sängen kl 5.30. Sedan åker vi kl 6.30 till romme. Låg och sov hela resan typ var skit kul att åka snowbord dock var backarna knökfulla men vädret var på topp iallafall kanske blåste mycket. Jag  och Josefin uppfann en ny rörelse. Den gick så att hon särar på benen med sina skidor sen åker jag mellan och det låter fel men var skit kul specigellt efter som det inte gick att svänga. Så i början ramllade på varandra i barnbackarna och alla kollade konstigt på oss när vi fick skratt atack.  


i liften vackraste posen

i backen, med min brädda :P

i liften ;)

sen somnade josefi på hemvägen passapå att fota lite sexig pos
     en passande låt sommar plågan 2007 eller 08 kom inte ihog men ge mig sommar e så jävla trött på all snö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0