The ideal man


Gud vilken pudding!
Nu håller jag på att bli galen som jag nämt tidigare vill jag skaffa kille. Hm, vilka egenskaper ska man kolla efter då eller kommer det bara att ske att man bara stöter på varandra och så älskar man varandra(inte så verkligt)? Är det värt att kanske anstränga sig lite ex. gå på en dejt vara lite romantisk och verkligenförsöka. Ett annat förslag är att gå på fester det känns dock inte som ett allternativ fast det är ett bra sätt att träffa lite nytt folk men inget bra pojkvänns matrial. Jag som många andra söker alltid utseende hos en kille har jag två olika typer, vilket passar in på varenda kille jag någonsin "dejtat ".
Det skummaste med mina två typer att dem är motsägelsefulla kan beskriva dem lite snabbt.
snubben ska va brunet, brunaögon, galet charmigt leende, lång(1.85) och muskler. Eller så ska han va blond(lockar <3), brunhy, ljusblåa ögon och ofta 6-pack.  
 Egenskaper är så mycket svårare och viktigare utsende men det är så otroligt svårt att på rak hand säga vad man söker. Jag har alltid beundrat killar som är svårflörtade och smarta som går emot grupptrycket.  Hellst skulle jag nog vilja ha en atlet som inte röker, snusar och har grym humör.
/K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0