Blogg

kommer sluta blogga här för det verkar bara som att jag bloggar:O haha aja här är min blogg istället ;=)

Mycket bättre!

Nu har ja läst klart boken Elsas hemlighet som är skriven av Sofi fahrman min egna åsikt tycker jag att bok 1 och 2 är mycket bättre än 3:an för det är mycket mer drama . Men denna bok får en 3 av 5 jossan!:)


Skola

Försöker sova men kan inte i morgon är de skola vill inte börja igen :/ aja här är en bild på mitt nya klippta håår:) vete fan vad ja gör på bilden :s inte bästa bilden med min snygga pyjamas bjussar på den ;)


God fortsättning! :D

Har klippt mig väldigt kort och färgat min utväxt tycker själv att det blev bra men man är inte alls van att se sig själv i spegeln än! :O Nyår blev inte som jag hade tänkt mig bara för att ja kom hem från göteborg sent en dag innan så den firades med mamma och pappa Kul eller inte. Jo men det var helt okej men skulle göra andra saker om jag planerade i god tid men men. Gick ut och smällde lite smällare med seiran ett tag (länge jag träffa henna så det var kul!) aja slutet av jullovet då :( och jag måste plugga :( till ett prov och en inlämning FML men måste träffa mina söta vänner oxå måste bara få tiden att passa!
Puss Jossan!
Steg 3 i sm

RSS 2.0